vineri, 17 august 2007

ziua 28, vineri 17 august 2007


Buch-St. Johann-Lenzing(Saalfelden) (90km)
Din pacate vremea este tot la fel de urata. A plouat iarasi in reprize, toata etapa. Din nou 90 km printr-o ploaie deasa si rece(13 grade). Soarele ne mai “zambeste” din cand in cand dar tempratura se incapataneaza sa ramana scazuta. Dimineata am schimbat placutele de la pantofii de ciclism deoarece perechea cea veche s-a uzat chiar daca era noua cand am plecat din Romania. In mod normal astazi trebuia sa fie zi de pauza dar am preferat sa mergem mai departe fiind motivati de dorul de casa. Mai avem aproape 1500 km pana la Bacau dar, de cand directia noastra de mers a devenit vest-est, parca pedalam mai cu spor. Partea proasta e ca nu ne putem bucura pe deplin de zonele prin care trecem. Suntem in zona Tirolului, o zona foarte frumoasa de altfel, aproape de granita cu Germania. Majoritatea etapelor de pana acum au fost in zone de munte dar nu ne putem satura de asta. Cam in doua zile ar trebui sa ajungem in capitala valsului.
flori si munti... imagine specifica Tirolului



4 comentarii:

zonconel spunea...

Cum baietii au intrat in Romania, sa le dam cateva
stiri din tara: iaurturile Danone cu fructe contaminate cu dioxina si castiguri mari la loto

stiri locale:record de casatorii la strarea civila din bacau (109)si fara apa calda pana ce se vor achita datoriile catre e-on gaz.

Sport:dupa ce Jens Voight castiga Turul Germaniei, iar Soler pe cel al Burgos-ului, tanarul Cavendish (T-Mobile)trece primul linia de sosire in a II-a etapa a Eneco Tour.

Vremea: cod galben in tara - canicula si viiturii. Din fericire acesta ocoleste partea vestica a Romaniei, pe care protagonistii nostri o traverseaza in urmatoarele zile.

Multumim pentru atentie si
va asteptam cu drag acasa!

marmotha spunea...

miercuri,
29.08.2007, ora 15.00, baietii vor sosi in Bacau.
Cine vrea sa-i intampine, sa le stranga mana o poate face venind, la ora mai sus mentionata, in fata Prefecturii Bacau.

zonconel spunea...

..de sosesc mai devreme de ora 15.00..nu ne suparam :D

marmotha spunea...

au sosit. ne-am pupat. cate emotii pe metru patrat au foooost!