joi, 19 iulie 2007

conferinta de presa

Clubul de turism "Veniti cu Noi" a sustinut miercuri 18 iulie in Sala Mica a Consiliului Judetean o conferinta de presa in care a prezentat mass mediei locale si centrale proiectul "Drum spre Europa". Dupa aceasta prezentare, membrii expeditiei au raspuns intrebarilor ziaristilor care s-au aratat foarte interesati de subiect mai ales datorita faptului ca o actiune de asemenea anvergura este fara precedent in Bacau. Ideea principala pe care au transmis-o cei patru ciclisti a fost ca si-ar dori ca aceasta expeditie sa constituie un prim pas in dezvoltarea cicloturismului bacauan la acest nivel, sa ne aliniem tarilor occidentale si la acest capitol iar actiunea sa fie un exemplu pentru tinerii iubitori ai sportului cu pedale.

Sambata 21 iulie, ora 9:30 se va da "startul" oficial din fata Prefecturii Bacau. Asteptam, asadar concetatenii sa ne fie alaturi la plecare.
foto: de la stanga la dreapta Daniel Zanescu-liderul grupului, Dan Garleanu, Remus Lupu-presedinte Veniti cu Noi, Sebastian Sascau, Costel Silav.